Bo centralna banka Irana ostala samostojna?

To so bile države: Afganistan, Irak, Sudan, Libija, Kuba, Severna Koreja in Iran. V naslednjih treh letih si je prej omenjena družina, ki že več kot 200 let kontrolira svetovni bančni sektor, podredila centralno banko Afganistana in Iraka, v naslednjih dveh letih pa še Sudana in Libije.

Danes so torej ostale samo še tri države s centralnimi bankami, ki niso pod kontrolo družine Rothscild. S Kubo, po smrti Fidela Castra, verjetno ne bo večjih težav, zapleta pa se pri Severni Koreji in Iranu. V tej luči so tudi vse težnje, da se Iran zaplete v za nas nesmiselno vojno, veliko bolj razumljive. Težava za svetovno elito bankirjev je v tem, da Iran podpirata vedno močnejši in vplivnejši Kitajska in Rusija. V tej luči je bila prav nedavno vzpostavljena nova železniška povezava med Kitajsko in Iranom, s katero so pošiljkam sončničnih semen skrajšali pot za skoraj polovico.

Po navedbi Washington Posta, je Iran eden največjih izvoznikov blaga na Kitajsko in naj bi v lanskem letu izvoz v to državo povečal kar za 25 %. Vse kaže, da družini Rothscild tudi tokratne bo uspelo priti po mirni potido nove centralne banke in novih naftnih polj.

Nazaj