Strategic Planning

Svetovanje

V današnjem, finančno negotovem svetu, postaja osebno finančno svetovanje nuja! Veliko število finančnih produktov, ponudnikov in informacij, vam onemogoča optimalno odločitev. 

Preberi Več
Strategic Planning

Borzne cene

Razlika med tržno vrednostjo in resnično vrednostjo bistroumnim investitorjem ponuja možnost, da prepoznajo naložbeno priložnost. Večja kot je razlika, večja je priložnost!

Preberi Več
Strategic Planning

Kriptovalute

Na tem trgu se dogaja revolucija. Institucionalni vlagatelji začenjajo kupovati kriptovalute, banke in vlade pa se začenjajo zavedajo, da jim ta tehnologija lahko vzame nadzor.

Preberi Več

Naše storitve

Več kot 20 let uspešno predvidevamo, svetujemo, izobražujemo.....

Blumarin Group, pod vodstvom Polonce Oberč Jereb, izkušene premoženjske svetovalke na področju slovenskih in tujih finančnih trgov, osvešča, izobražuje ter omogoča učinkovito poslovanje podjetij, podjetnikov in vsakega posameznika. Odlikujejo jo strokovnost, sveže in uresničljive ideje ter brezpogojna zaupnost.

"Valute z realno vrednostjo, kot sta na primer zlato in srebro, so sprejemljive brez garancije tretje stranke." - Alan Greenspan (nekdanji predsednik Ameriške centralne banke)

Preberi Več +

Na tem trgu se dogaja revolucija. Institucionalni vlagatelji začenjajo kupovati kriptovalute, banke in vlade pa se začenjajo zavedaji, da jim ta tehnologija lahko vzame nadzor. Kriptovalute spreminjajo svet kot smo ga poznali do sedaj. Korak za korakom. Lahko ste blizu in samo opazujete ali pa postanete del revolucije.

Preberi Več +

V današnjem, finančno razburkanem svetu, postaja osebno finančno svetovanje nuja! Ogromno število finančnih produktov, ponudnikov, informacij, priložnosti, dan pa ima samo 24 ur. Tako večina obupa nad novimi koraki s katerimi bi si lahko zaščitila in oplemenitila svoje osebno premoženje in ostaja pri današnjemu času neprimernih finančnih produktih.

Preberi Več +

Ponosni smo na

Ogromno število finančnih produktov, ponudnikov, informacij, priložnosti, dan pa ima samo 24 ur. 

V današnjem, finančno negotovem svetu, postaja osebno finančno svetovanje nuja!

0
0
0
0

Stopite v stik z nami

Blumarin Group odlično sodeluje s strokovnjaki oz. zunanjimi sodelavci različnih področij

Zanimivosti

Nemci postajajo vse revnejši

Nemčija je bogata država in ekonomski motor Evrope. A statistični podatki, ki so v javnost prišli nedavno, kažejo tudi drugo, manj lepo stran Nemčije. V lanskem letu je v revščini živelo skoraj 13 milijonov ljudi oziroma 15,8 odstotkov. Revščina, ki jo Nemški zavod za statistiko označuje kot dohodek, ki je manjši od 60 odstotkov povprečnega dohodka, bolj grozi ženskam kot moškim. Povprečni neto dohodek posameznika v letu 2021 je bil 15.009 evra oziroma 1.251 evrov mesečno. Med nezaposlenimi se je v lanskem letu skoraj ...

PREBERI VEČ

Nov milijarder v Ameriki

V Združenih državah Amerike so pred kratkim, zahvaljujoč loteriji, dobili novega milijarderja. V ameriški zvezni državi Illinois je loterijski »srečnež« dobil 1,28 milijarde ameriških dolarjev. Gre za drugo najvišjo loterijsko izplačilo igre Mega Millions. Beseda srečnež je v navednicah seveda z namenom, kajti sreča se kaj hitro lahko spremeni v nesrečo. Verjeli ali ne, statistični podatki Nacionalne ustanove za finančno izobraževanje kažejo, da 70 % zmagovalcev loterije bankrotira, tretjina pa razglasi stečaj.

PREBERI VEČ

Savdska Arabija želi lastno rafinerijo zlata

Arabska televizija je pred kratki objavila zanimivo novico, da naj bi Saudska Arabija zgradila rafinerijo zlata. Do sedaj so namreč zlato, ki so ga izkopali  v kraljevini, prečiščevali v Švici, kar je rudniškim podjetjem pobralo skoraj 35 % ustvarjenega dobička. Karin Al Enezi, vodja nacionalnega odbora za plemenite kovine in drage kamne, je tako dejal, da ima kraljevina zmogljivosti in je hkrati pripravljena na postavitev lastne rAfinerije zato pričakuje, da bodo zlato lahko kmalu prečiščevali sami. Ob tem se postavlja vprašanje, zakaj bi država ...

PRERITE VEČ

Smo na poti v "kripto zimo"?

Na trgu kriptovalut je prišlo do velike korekcije in za vlagatelje v ta naložbeni sektor je to zagotovo težko obdobje v katerem pa morajo znati obvladati svoja čustva. Močan negativen premik trga navzdol in zrušitev tržne kapitalizacije sektorja je povzročil TerraUSD, eden najbolj priljubljenih stabilnih kovancev, vezanih na ameriški dolar, katerega vrednost je močno upadla tako rekoč čez noč. Toda tudi Bitcoin in Ethereum sta doživela velik padec cen od nedavnih najvišjih vrednosti.

PREBERI VEČ

Novice s sveta financ

Kaj se je pomembnega dogajalo v svetu financ skozi leta? Vabljeni k prebiranju prispevkov